Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Veiling
Roerdomp 5 in Lemmer 8532 AE

Roerdomp 5

8532 AE Lemmer

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

Veilinglocatie:
Van der Valk Hotel Drachten
Lavendelheide 4
9202 PD   Drachten

Start verkoop:        10-04-2019 13:30
Inzet:                      10-04-2019 13:30 ...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1998 Woonoppervlakte 85 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

Veilinglocatie:
Van der Valk Hotel Drachten
Lavendelheide 4
9202 PD   Drachten

Start verkoop:        10-04-2019 13:30
Inzet:                      10-04-2019 13:30 
Afslag:                    10-04-2019 13:30

Notariskantoor
Trip advocaten & notarissen
Hereweg 93    
9721 AA  Groningen
T:  (050) 599 79 99   
E: veilingen@triplaw.nl

Bezichtigingsmogelijkheden
Dinsdag 19 maart 2019, van 16:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 9 april 2019, van 16:00 tot 17:00 uur

Object:
Vrijstaande woning met twee slaapkamers, ruime tuin en een extra bijgebouw in het watersportdorp Lemmer.

Deze woning staat op een kleinschalig park, vlakbij het bekende watersportgebied De Brekken. Het is toegestaan om hier zowel permanent als recreatief te wonen. Alle eigenaren zijn gezamenlijk eigenaar van het park. Er is een Vereniging van Eigenaren opgericht voor onder andere het onderhoud aan het park.

Lemmer is een oprecht watersportdorp en ligt direct aan het IJsselmeer en dus ook de Friese meren. Het dorp is gelegen aan de A6, hierdoor zijn de grote steden prima aan te rijden.

Via het entree komt u de woning binnen, in de hal vindt u het toilet en de meterkast. Op de vloer van de begane grond ligt een gietvloer. De woonkamer met open keuken is zeer licht door de vele raampartijen aan de achterzijde van de woning. De moderne keuken is voorzien van onder andere een vaatwasser, koelkast en vriezer. In de woonkamer vindt u tevens openslaande tuindeuren waardoor u in de zomer de tuin prima als verlengstuk van de woonkamer kunt gebruiken.

Naast de keuken vindt u de trap naar de eerste verdieping. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers, bergkast en een ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, tweede toilet en douche.

Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar, deze kan gebruikt worden als berging.

Rondom de woning is de tuin gelegen, hier is volop ruimte op uw auto te parkeren. Aan de achterzijde van de woning is een grote overkapping gerealiseerd, hier is het in de zomer heerlijk vertoeven. Tevens staat achter in de tuin nog een extra bijgebouw. Deze kan prima als kantoor gebruikt worden, dit gebouw is voorzien van elektra, airco en internet. Naast de ingang van de woning is nog een inpandige berging, deze kunt u prima gebruiken voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen en tuingereedschap. 

Bijzonderheden:
- vloerverwarming
- dubbele bestemming permanent en recreatief
- bijdrage VVE € 100,00 per maand

Gegevens veiling: De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen 2006 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden, zoals opgenomen in de akte van veiling, niet is afgeweken. De veilingvoorwaarden kunnen bij bovengenoemde veilingnotaris worden opgevraagd.

FRYSK makelaars is door BANK (de “Executant”) aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande (executoriale) verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Francois HaverSchmidtwei 2 te Leeuwarden (de “Transactie”). FRYSK makelaars is door de Executant geautoriseerd, uitsluitend in hoedanigheid van adviseur van de Executant, om namens de Executant deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in de aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie.
Potentiële Kopers worden geacht voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en dienen waar nodig eigen adviseurs in te schakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die de Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij expliciet anders overeengekomen.
 
De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Executant en FRYSK makelaars en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of uit andere, in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”), of uit eventuele fouten en/of omissies daarin. Specifiek wordt er door de Executant en/of FRYSK makelaars geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Samenvatting of Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Executant, noch FRYSK makelaars heeft een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen, die op enig moment mogen blijken.
 
FRYSK makelaars treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Executant en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.
Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 1998 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 85 m² Perceeloppervlakte 339 m² Inhoud 285 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk C.V.-Ketel Remeha () Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand kunststof Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Dubbel glas Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Airconditioning Kadastrale gegevens Gemeente Lemmer Sectie A Perceelnummer 9539 Oppervlakte 339 m²
Route van naar Roerdomp 5, 8532 AE Lemmer

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.