Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Kolenbranderstraat 23 in Sneek 8601 VC

Kolenbranderstraat 23

8601 VC Sneek
Vraagprijs € 635.000,- k.k.

Omschrijving

Aan de rand van bedrijventerrein De Hemmen, met vrij uitzicht over de landerijen, bevindt zich deze in 2010 gerealiseerde ‘wonen-werken’ locatie. De bedrijfswoning is zeer luxe uitgevoerd en het buitenterrein is grotendeels bestraat, omheind en beschikt over een fraai aangelegde tuin. De bedrijfsruimte heeft een vrije overspanning en is gezien de ruime bestemming (tot en met categorie 4.1)...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2010 Woonoppervlakte 184 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van bedrijventerrein De Hemmen, met vrij uitzicht over de landerijen, bevindt zich deze in 2010 gerealiseerde ‘wonen-werken’ locatie. De bedrijfswoning is zeer luxe uitgevoerd en het buitenterrein is grotendeels bestraat, omheind en beschikt over een fraai aangelegde tuin. De bedrijfsruimte heeft een vrije overspanning en is gezien de ruime bestemming (tot en met categorie 4.1) multifunctioneel. Het woongedeelte is duurzaam gerealiseerd en beschikt over energielabel A. Een ideaal object voor wie comfortabel wonen en werken wil combineren.

Oppervlakten
Totaal circa 747 m² vloeroppervlakte. Het bedrijfsgedeelte is totaal circa 563 m² groot, verdeeld over circa 413 m² bedrijfsruimte, circa 75 m² kantoor / kantine op de begane grond en circa 75 m² opslagruimte op de verdieping. De bedrijfswoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst circa 184 m².

Kadastraal
Gemeente Sneek, sectie H, nummers 423 en 424, totaal groot 1.640 m².

Vraagprijs
€ 635.000,=, kosten koper, deels te vermeerderen met BTW.

Voorzieningen
Woonhuis:
Het gehele woongedeelte, inclusief eerste verdieping, beschikt over vloerverwarming. De ruime woonkamer heeft openslaande deuren en een erker. De fraaie woonkeuken beschikt over een luxe keukenopstelling met alle denkbare voorzieningen. Via de bijkeuken is het bedrijfsgedeelte te bereiken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een luxe uitgevoerde badkamer aanwezig. Een airco-unit en screens houden het heerlijk koel in de zomer. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap, is voorzien van een betonvloer en kan eenvoudig worden ingedeeld zodat twee ruime slaapkamers ontstaan. Het woongedeelte beschikt over een fraai aangelegde tuin.

Bedrijfsgedeelte:
De bedrijfshal heeft veel daglichtinval en een vrije overspanning. De hal beschikt over een zware elektrische installatie (3x 52 amp.) met krachtstroom, over twee elektrisch bedienbare overheaddeuren, over kantoren en een kantine met baropstelling. Op de verdieping bevindt zich een entresol van circa 75 m². Verwarming, verlichting en sanitair zijn eveneens in het bedrijfsgedeelte aanwezig. Het buitenterrein is nagenoeg volledig bestraat en grotendeels omheind.

Bestemming
De locatie is bestemd voor bedrijven actief in de milieucategorieën 2 t/m 4.1 voorzien van een bedrijfswoning.

Aanvaarding
In overleg

Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Peter Paulides, Fokke van der Meer of Thomas van Balen, 0513 - 644 355 of stuur een e-mail.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 635.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2010 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 184 m² Perceeloppervlakte 1640 m² Inhoud 550 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming Vloerverwarming geheel Buitenruimte Tuin Tuin rondom Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Sneek Sectie H Perceelnummer 423 Oppervlakte 540 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Sneek Sectie H Perceelnummer 424 Oppervlakte 1100 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Kolenbranderstraat 23, 8601 VC Sneek

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.