Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Grootzand 59 in Sneek 8601 AT

Grootzand 59

8601 AT Sneek
Vraagprijs € 345.000,- k.k.

Omschrijving

OBJECT 
Het geheel bestaat uit een winkelpand aan de voorzijde en een aparte bedrijfsruimte aan de achterzijde (Havenstraat 10). Op de 1e en 2e verdieping bevindt zich een zelfstandige bovenwoning met berging en (gedeelde) binnenplaats. De bedrijfsruimte en de bovenwoning zijn momenteel verhuurd.  
 
Winkelruimte:         
Circa 160...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1910 Woonoppervlakte 150 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

OBJECT 
Het geheel bestaat uit een winkelpand aan de voorzijde en een aparte bedrijfsruimte aan de achterzijde (Havenstraat 10). Op de 1e en 2e verdieping bevindt zich een zelfstandige bovenwoning met berging en (gedeelde) binnenplaats. De bedrijfsruimte en de bovenwoning zijn momenteel verhuurd.  
 
Winkelruimte:         
Circa 160 m² waarvan circa 110 m² winkelruimte en circa 50 m² magazijn-/opslagruimte. Geheel gelegen op de begane grond. Frontbreedte circa 5,50 meter.  
 
Bedrijfsruimte:         
Totaal circa 70 m² vloeroppervlak. De ingang is gelegen aan Havenstraat 10. De bedrijfsruimte is in verhuurde staat. 
 
Woning:         
De woning heeft een woonoppervlak van maar liefst circa 150 m², gelegen op de 1e en 2e verdieping en een berging op de begane grond. Achter het pand is een gemeenschappelijke binnenplaats waar men prima buiten kan zitten. De woning is in verhuurde staat.  
Globale indeling:    Eigen entree vanaf de Havenstraat, overloop met toegang tot woonkamer met half open keuken, daarnaast zijn er 2 slaapkamers en een badkamer. Via een vast trap te bereiken 2e verdieping waar een 3e slaapkamer is gesitueerd en een grote bergzolder (ideaal om nog een 4e slaapkamer te creëren). Berging op de begane grond.  
 
VRAAGPRIJS 
€ 345.000,= kosten koper. 
 
HUURPRIJS 
De winkelruimte is te huur. De huurprijs is nader overeen te komen. Hierover kunt u contact opnemen met de makelaar.  
 
BIJZONDERHEDEN 
Voor de begane grond is een omgevingsvergunning afgegeven voor het realiseren van een woning/appartement. 
Het object wordt in deels verhuurde staat opgeleverd.  
 
Bereikbaarheid: 
De winkel ligt op een B1 locatie midden in het centrum van Sneek en is goed bereikbaar. Parkeren is mogelijk aan de voorzijde van het pand. Op loopafstand zijn ook diverse parkeervoorzieningen zoals aan het Martiniplein, de Veemarkt en parkeergarage Boschplein (circa 250 parkeerplaatsen). 
 
Bestemmingsplan: 
Het geheel is bestemd voor "Gemengde Doeleinden" en daarmee geschikt voor detailhandel, kantoren en maatschappelijke doeleinden en wonen (ook op de begane grond mogelijk).  
 
Aanvaarding: 
In overleg. 
 
Meer informatie over dit object? 
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa of Thomas van Balen telefoon 0513 - 644 355 of stuur een e-mail naar info@rbmt. nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 345.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwjaar 1910 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 150 m² Overige inpandige ruimte 230 m² Inhoud 1140 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Sneek Sectie B Perceelnummer 4053 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Sneek Sectie B Perceelnummer 4977 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Grootzand 59, 8601 AT Sneek

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.